Spot-on

lager-nett
Lagerhotell/Nettbutikk
Riggen står klar!
Hos oss oppnår du stordriftsfordeler fra første ordre. Vi tar ansvar for et profesjonelt lagerhold av dine varer og sørger for en optimal vareflyt. Vi integrerer nettbutikkløsninger med vårt lagerstyringssystem, noe som gir høy effektivitet og kvalitet for alle parter. Nettbutikk kan lages som en salgskanal med kortbetaling / faktura, eller om du ønsker å benytte den som en bestillingsportal mellom forskjellige aktører / samarbeidspartnere. .
Pakking - Montering
Fra "plunder og heft" til "enkelt og greit"!
Ordrer mottatt før klokken 9.00 vil bli behandlet og sendt fra oss samme dag. Når varene blir hentet sendes bekreftelse (e-post eller sms) til kunden om at varen er på vei. Det gir kundene en positiv opplevelse – og deg et godt renommé i markedet. Kampanjepakking og montering av ulike pakkeoppdrag løses enkelt og greit i egnede lokaler, med nødvendig produksjonsutstyr, emballasje og pakkemateriell stående klart.
Distribusjon
Nøytral partner med gode transportavtaler!
Vi er en nøytral partner med et stort nettverk av transportører, som vi har gode avtaler med. Disse benytter vi til å finne den optimale løsningen for deg, og som gir deg en høy leveransekvalitet. Dette gir deg fleksibilitet og ofte lavere frakt kostnader. Du kan også benytte deg av egne avtaler om du skulle ønske det. Logistikkhuset har mange forskjellige type kunder i fra mange forskjellige bransjer, noe som gjør at vi kan foreta gode valg vedrørende distribusjon. Sporing og detaljerte fraktopplysninger er en selvfølgelighet. Vi tar ansvar for å distribuere dine varer på en trygg og kostnadseffektiv måte.
Outsourcing
Kundene sier, "SPOT ON"!
Ved å outsource lager, pakking og distribusjon blir de faste kostnadene til variable kostnader, og du betaler kun for de ressursene du til en hver tid trenger – i takt med vekst, svingninger og etterspørsel fra markedet. Bli med å dra nytte av Logistikkhusets kompetanse, systemer, lagerarealer, mannskap, utstyr, og våre gunstige transportavtaler. Få tilgang til alt du trenger – når du trenger det…